Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Välkommen till vår blogg!

astmablogg

Välkommen till vår astmablogg!

Som en del av vår nya hemsida finns också vår nya blogg. I vår astmablogg kommer du kunna läsa artiklar om astma. Du kommer också kunna läsa mer om AsthmaTuner samt information till dig som vårdgivare. Vi har skapat den här bloggen för att enkelt kunna dela och sprida forskning, nyheter eller helt enkelt bra tips kring astmavård.

Välkommen att skriva till oss om det är något specifikt ämne du vill att vi tar upp eller vill tipsa oss om någon läsvärd artikel. Och har du några frågor – tveka inte att kontakta oss!

Vilka är AsthmaTuner

Med hjälp av AsthmaTuner så kan du ta kontroll över din astma. Genom att du får en individuell behandlingsplan kan du följa din astma över tid, så du vet hur mycket medicin du ska ta och därav kan förbättra din livskvalitet. Vår lösning kan användas för alla som har astma. Vi vill hjälpa genom att skapa medvetenhet om sjukdomen så att astmatiker och vårdgivare ska förstå sig på sjukdomen bättre och i sin tur få en bättre behandlingsplan.

Håll utkik på vår blogg!

Se till att hålla utkik här på vår blogg för att inte missa spännande information. Om astma som kan vara hjälpsamma och användbara för vårdgivare, astmatiker och närstående.

Kom igång med AsthmaTuner här 

Glöm inte följa oss på Facebook här. Så att du enkelt kan hålla koll på nya blogginlägg.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss: