Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Studie med AsthmaTuner publicerat i ERJ

Förra veckan fick vi de glada nyheterna att den studie som legat till grund för stor del av utvecklingen av AsthmaTuner blev publicerad i den välrenommerade tidskriften European Respiratory Journal.

“ASTHMATUNER FÖRBÄTTRAR SYMPTOMKONTROLL HOS PATIENTER MED OKONTROLLERAD ASTHMA”

Ni kan läsa hela artikeln på European Respiratory Journals hemsida via länken nedan eller klicka här. Nyheterna har även plockats upp av flera Svenska tidningar vilket såklart är extra roligt.

Vi ser detta som ett tecken på att det vi gör är av stort värde för alla astmatiker som har svårt att få kontroll på sin astma och ser fram emot att utveckla AsthmaTuner vidare för att göra det ännu bättre.

Ett stort tack till alla kliniker som medverkade i studien!

Mer information hittar ni på länkarna nedan:

AsthmaTuner

Med hjälp av AsthmaTuner så kan du aktivt följa din behandlingsplan och din lungfunktion för målet att bli helt symptomfri. Vill du läsa mer om hur du kan använda dig av AsthmaTuner och varför det är något för dig? Klicka här för att ta reda på mer!

Se till att hålla utkik här på vår blogg för att inte missa spännande information om astma som kan vara hjälpsamma och användbara för astmatiker och närstående. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Glöm inte följa oss på Facebook här. Så att du enkelt kan hålla koll på nya blogginlägg.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss: