Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Team AsthmaTuner – Anna

”Jag vill förbättra livskvaliteten för patienter med astma”

 

Vilka är egentligen vi i team AsthmaTuner? Välkommen att lära känna oss bättre! I den här intervjun möter vi Anna som berättar att hon började arbeta på AsthmaTuner för att hon vill förbättra livskvaliteten för patienter med astma.

Hur är det att jobba i team AsthmaTuner?

Det är en rolig arbetsplats där jag känner att jag får möjlighet att påverka och förändra vården till det bättre med snabba beslutsvägar.

Vad gjorde du innan?

Jag är forsknings- och specialistsjuksköterska inom akutsjukvård.

Hur länge har du jobbat här?

För tre år sedan jobbade jag som forskningssjuksköterska på Karolinska Institutet där jag tog in patienter för att utvärdera AsthmaTuner jämfört med skriftlig behandlingsplan på papper. Jag märkte direkt att AsthmaTuner förbättrade livskvaliteten för studiepatienterna och att det fanns stor potential att ytterligare förändra och förbättra astmavården och därför valde jag för 2 år sedan att jobba heltid med AsthmaTuner.

Beskriv dig själv med tre ord:

Positiv, driven och nytänkande.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

Varje dag ser olika ut och det är ofta mycket på gång med många roliga möten. Jag försöker ofta träffa både vårdpersonal och patienter som arbetar aktivt med AsthmaTuner för att fånga förbättringsförslag och för att utvärdera den kliniska nyttan. Jag jobbar också med studier och implementering av AsthmaTuner. Om man har frågor om AsthmaTuner får man gärna kontakta mig.

Varför började du jobba på AsthmaTuner?

För att jag vill förbättra livskvaliteten för patienter med astma.

Vad gör du när du inte är på jobbet? 

På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen och gärna kombinerat med någon aktivitet som tex vandra eller åka skidor.

AsthmaTuner

Med hjälp av AsthmaTuner så kan du aktivt följa din behandlingsplan och din lungfunktion för målet att bli helt symptomfri. Vill du läsa mer om hur du kan använda dig av AsthmaTuner och varför det är något för dig? Klicka här för att ta reda på mer!

Se till att hålla utkik här på vår blogg för att inte missa spännande information om astma som kan vara hjälpsamma och användbara för astmatiker och närstående. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Glöm inte följa oss på Facebook här. Så att du enkelt kan hålla koll på nya blogginlägg.

Läs mer om AsthmaTuner här

Läs mer om astma här

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss:

Team AsthmaTuner – Isabella

09 december 2019

Vilka är egentligen vi på AsthmaTuner. Välkommen att lära känna oss mer! I den här…