Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Team AsthmaTuner – Isabella

Vilka är egentligen vi på AsthmaTuner. Välkommen att lära känna oss mer! I den här intervjun får vi lära känna Isabella ännu bättre.

Hur är det att jobba i team AsthmaTuner?

Det är verkligen ett superhärligt gäng på kontoret, ingen tar sig själv på för stort allvar och alla kan skoja med varandra. Vad det gäller arbetet är det väldigt varierande uppgifter vilket jag tycker är kul. Ibland hör patienter eller vårdgivare av sig och berättar hur vi har förändrat deras liv och känslan man får när man varit delaktig i det är svårslagen.

Vad gjorde du innan?

Jag pluggade användarcentrerad produktutveckling, vilket innebär att jag alltid designar med riktiga människor i fokus. Innan jag kom till AsthmaTuner har jag varit med och designat eller formgett allt från brandsläckare och verktyg för stroke-diagnostik till tortillabröd och bordslampor.

Hur länge har du jobbat här?

I över ett år.

Beskriv dig själv med tre ord:

Nyfiken, drömmare, enveten.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

Oftast sitter jag och skissar upp skärmar eller flöden man går genom som användare och då kan det handla om AsthmaTuners app, hemsida eller Careportal som vårdgivarna jobbar i. Det är också viktigt att jag är ute hos riktiga användare och tar till mig deras feedback för att göra upplevelsen ännu bättre. Då observerar jag hur de jobbar eller visar upp mina skisser för t ex vårdgivare på kliniker så de får klämma på nya funktioner eller identifiera delar som inte funkar så bra. Det är superviktigt att vi förstår vad som inspirerar, motiverar och irriterar våra kära användare! Sen får jag reflektera över deras kommentarer och översätta dem till en design som möter deras behov. Andra dagar kan jag göra lite mer seriösa saker som att photoshoppa in mina kollegor i roliga bilder.

Varför började du jobba på AsthmaTuner?

Det absolut roligaste att designa är verktyg eller tjänster som förbättrar livet för någon och då var AsthmaTuner en klockren produkt att få jobba med.

Vad gör du när du inte är på jobbet? 

Jag är nog lika mycket designer på fritiden som jag är på jobbet, men då gillar jag att skapa fysiska föremål med händerna istället. Annars tycker jag att det är mysigt att hålla på med mina växter.

AsthmaTuner

Med hjälp av AsthmaTuner så kan du aktivt följa din behandlingsplan och din lungfunktion för målet att bli helt symptomfri. Vill du läsa mer om hur du kan använda dig av AsthmaTuner och varför det är något för dig? Klicka här för att ta reda på mer!

Se till att hålla utkik här på vår blogg för att inte missa spännande information om astma som kan vara hjälpsamma och användbara för astmatiker och närstående. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Glöm inte följa oss på Facebook här. Så att du enkelt kan hålla koll på nya blogginlägg.

Läs mer om AsthmaTuner här

Läs mer om astma här

 
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss:

Team AsthmaTuner – Anna

26 november 2019

”Jag vill förbättra livskvaliteten för patienter med astma”   Vilka är egentligen vi i team…