Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Ny design i careportal – men samma funktion!

Vi har ändrat utseendet i filtreringsverktyget men behåller samma funktionalitet som tidigare. Anledningen till förändringen är att vi sett att del kliniker börjar få över tusen anslutna astmatiker vilket gör att en omstrukturering krävs så att verktyget ska kunna fungera lika snabbt som tidigare. 

En annan uppdatering som sker i samband är också att ’skicka instruktioner’-vyn till patient. Vi frågar inte längre om patienten har en astmadiagnos för att hjälpa med navigering och vi försöker förtydliga vilka lungfunktionsvärden som finns på utredning respektive behandlingsverktyget. Vi hoppas att ni kommer gilla uppdateringarna och fortsätt gärna skriv till oss om ni har mer värdefulla förslag.

Mvh AsthmaTuner-teamet

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss: