Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Patientorganisationer från 26 olika länder har röstat: AsthmaTuner är bästa digitala verktyg för astma!

Vi på AsthmaTuner är stolta över att meddela att vi har vunnit priset för bästa digitala teknik för astma på European Federation of Allergy and Airways Diseases Patients’ Associations (EFA). Priset för bästa digitala teknik för astma delas ut till företag och organisationer som har utvecklat innovativa digitala lösningar för att hjälpa personer med astma att hantera sin sjukdom på ett mer effektivt sätt.

EFA är en ledande organisation som arbetar för att förbättra livet för personer med astma och allergier i Europa. EFA består av 45 patientorganisationer (!!) med representanter från 26 länder i Europa, vilket gör dem till den starkaste rösten för personer med astma och allergier. EFA är engagerade i att främja patienternas rättigheter och hälsa, samt att förbättra behandlingen och vården av personer med astma och allergier. Genom att samarbeta med patientorganisationer, hälso- och sjukvårdspersonal, beslutsfattare och andra intressenter, kan EFA påverka politiska beslut och förbättra vården för personer med astma och allergier. 

AsthmaTuner är en app som är utvecklad för att hjälpa personer med astma att förstå sin sjukdom och optimera sin medicinering. Vi är mycket glada över att ha vunnit priset för bästa digitala teknik för astma och vill tacka EFA för deras erkännande. Titta gärna på prisutdelningen i Gent, Belgien som AsthmaTuners astma-kol sjuksköterska Johanna Edoff fick ta emot på plats.

Vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att förbättra livet för personer med astma och ser fram emot att utvecklas ytterligare och att vidgas ytterligare till andra respiratoriska sjukdomar.

Vi vill precis som Johanna understryker i tacktalet rikta ett stort tack till alla våra användare från vården som erbjuder AsthmaTuner. Ni ger oss kunskap och ovärderlig feedback som tillåter oss att bli ännu bättre. Vi vill också tacka alla astmatiker som använder AsthmaTuner. Tillsammans med er kommer vi närmare vårt gemensamma mål som är att astmatiker ska kunna leva ett helt symtomfritt liv från astma. 

 

 

Tack för att ni valt AsthmaTuner!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss: