Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Nu kan ni erbjuda era patienter AsthmaTuner redan i väntrummet!

Ni är många som efterfrågat en poster att sätta upp på mottagningen så att patienterna vet att ni erbjuder AsthmaTuner. Vi blir så glada för era förslag på idéer och har nu tagit fram en poster som vi gärna skickar till er!

Den går att beställa kostnadsfritt till er mottagning, maila leveransadress till Johanna så kommer den till er inom kort. Hoppas ni kommer gilla den och att den hjälper er att nå ännu fler patienter! 

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Varma hälsningar 

AsthmaTuner-teamet

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Missa aldrig ett blogginlägg!

Följ oss: