Du vet väl att du som astmatiker hjälper oss plantera träd i regnskogen?
Du vet väl att du hjälper oss ta hand om jordens lungor när du tar hand om din astma? Läs mer

Med rätt behandling kan du bli helt symtomfri!

Astma ska inte begränsa dig i din vardag

Astma triggas av många olika faktorer och kan variera från dag till dag. Det gör den svår att följa och behandla. Men nästan alla astmatiker kan med rätt stöd och mediciner leva helt utan symptom.

Optimera din behandling

För att må som bäst behöver du öka din medicinering när du mår sämre och minska när du mår bättre. Vi kopplar ihop dig med en vårdgivare som skapar en individuell behandlingsplan till dig och sen hjälper vi dig optimera din behandling.

Ha koll på din astma var du än är

Regelbundna kontroller av din astma kan du göra själv var du än är med vår app och trådlösa lungfunktionsmätare. Vi erbjuder även flera verktyg så du kan få förståelse för din astma och undvika försämringsperioder.

Enklare och mer effektiva möten med din vårdgivare

Din vårdgivare kan se din information i AsthmaTuners Careportal och kan enkelt följa din astma. Kommunikationen mellan dig som astmatiker och vårdgivare underlättas när ni är på samma sida.

Tillsammans kan ni gå genom hur du mått över tid och finjustera din behandling så du kan bli helt symtomfri!

Med AsthmaTuner kan Viktor satsa på Crossfit

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är 18 år och bor i Täby, läser nu mitt sista år på gymnasiet och tävlar i Crossfit på fritiden. Min astma triggas av förkylning och kan innebära att jag missar mycket i både skolan och med träningen. Jag tränar 3 gånger om dagen så det missar jag 1 dag så påverkar det ganska mycket.

Hur har ditt liv förändrats sedan
du började använda AsthmaTuner?

Läkarna har alltid sagt ‘ta det här när du är sjuk’ men det är inte individanpassat, men AsthmaTuner ger mig aktuellt om hur min astma ser ut idag och jag har lärt känna min kropp mycket bättre. Jag har kunnat förebygga att vara sjuk väldigt länge. Innan kunde jag vara sjuk i 3 veckor, men nu handlar det om några dagar till 1 vecka.

Så funkar AsthmaTuner

Välj och anslut till en klinik

Din klinik skapar en behandlingsplan

Testa din astma och få en behandlingsrekommendation

Följ din astma och kontakta vården vid behov

Är du redo att ta kontroll över din astma?