Min telefon ansluter inte till spirometern, vad kan jag göra?

Spirometern ska ansluta automatiskt när du startar ett nytt test. Om du upplever problem, testa dessa steg:

1. Aktivera Bluetooth: Se till att telefonens Bluetooth är påslagen. Avsluta appen, gå till inställningarna för din smartphone och aktivera Bluetooth.
  2. Kolla batteriernal: Ibland kan låga eller felaktigt isatta batterier orsaka problem. Försök att byta ut eller sätta tillbaka dem ordentligt.
  3.  Kolla spirometeranslutningen: Öppna menyn i appen (din avatar i det övre vänstra hörnet av startskärmen). Välj "Spirometer" i menyn och tryck sedan på anslut-knappen vid din specifika spirometer. Du kan hitta ditt spirometer-ID genom att ta bort batterilocket.

Om du fortfarande har problem; Kontakta vårt supportteam.